Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
2 серпня 2013 р. Всi новини

Київський національний університет: на місце претендує 91 вступник

 

 

Найпопулярніші спеціальності у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка - «туризм», «реклама і зв'язки з громадськістю» і «програмна інженерія».

На спеціальність «туризм» (географічний факультет) конкурс становить майже 91 осіб на місце.

Як повідомив ректор КНУ ім.Шевченка Леонід Губерський під час прес-конференції, конкурс на спеціальність «туризм» (географічний факультет) становить майже 91 осіб на місце, «реклама і зв'язки з громадськістю» (Інститут журналістики) - 58 осіб на місце, «програмна інженерія» (Факультет кібернетики) - 55 осіб на місце, «видавнича справа та редагування» (Інститут журналістики) - 44, «філологія» (прикладна лінгвістика і англійська мова) - 37 осіб на місце.

За даними ректора, найвищі прохідні бали серед рекомендованих до зарахування на бакалаврат фіксують на спеціальності «програмна інженерія» (мінімальний бал абітурієнтів, рекомендованих до зарахування, - 804), «міжнародна економіка (мінімальний бал - 794), «англійська мова та література» (792), «економічна кібернетика» (788), «економіка підприємства» (788).

Л. Губерський також повідомив, що в нинішньому році на надходженнях до університету було подано майже 52 тис. заяв від абітурієнтів на освітньо-кваліфікаційні рівні магістра, спеціаліста, бакалавра та молодшого спеціаліста.

«Це найбільша кількість заяв по університету за минулі роки та найбільша кількість серед вищих навчальних закладів в Україні», - зазначив він.

Нагадаємо, 30-го липня повідомлялося, що 1138 абітурієнтів подали заяв на вступ за напрямом «реклама та зв’язки з громадськістю» у КНУ імені Тараса Шевченка. При державному замовленні у 20 осіб, наразі конкурс складає 57 осіб на місце.

 

  

За інформацією:  LB.ua