Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 жовтня 2013 р. Всi новини

Безкоштовна online підготовка до ЗНО на порталі «Абітурієнт»!

Акція для учнів чиї школи використовують інформаційний простір «Моя Освіта»

З 5 листопада 2012 р. діє акційна пропозиція за якою учні, чиї школи користуються інформаційним простором «Моя Освіта», отримують безкоштовний доступ до двох комплектів тестів на порталі «Абітурієнт». Учні обирають тести індивідуально за власним бажанням.

Переваги акції «Безкоштовна online підготовка до ЗНО на порталі Абітурієнт!»:

  • Для учнів. Акція від інформаційного простору «Моя Освіта» – це безкоштовний он-лайн доступ до 2 комплектів тестів, що надають можливість підготуватися і скласти ЗНО з найкращим результатом.
  • Для вчителів. Унікальні безкоштовні тести на порталі «Абітурієнт» дозволяють оцінити рівень підготовки учнів до тестів ЗНО, виявити проблеми у засвоєнні матеріалу і отримати рекомендації стосовно розділів навчальної програми, що потребують додаткового опрацьовування.
  • Для батьків. Акційна пропозиція від інформаційного простору «Моя Освіта» надає батькам школярів можливість у зручний для них час безкоштовно контролювати процес підготовки до ЗНО.

Умови акції

  1. Адміністрація школи розміщує успішність учнів он-лайн на інформаційному просторі «Моя Освіта».
  2. Всі вчителі та учні школи, що виконує умови п. 1, отримують на порталі «Абітурієнт» можливість обрати для себе за власним бажанням два повних комплекти тестів з розгорнутими відповідями.
  3. Доступ до комплекту тестів активується не водночас, а за розкладом. Дата активації складових визначається одразу після он-лайн реєстрації на користування обраним комплектом тестів.
  4. Коли дата активації наступної частини комплекту стає актуальною - Користувачі отримують повідомлення на електронну пошту.
  5. Результати проходження тестів зберігаються на відповідних власних сторінках користувачів інформаційного простору «Моя Освіта». Батькам учнів надається можливість перевірити ці результати у зручний для них час.