Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
11 серпня 2013 р. Всi новини

МОН послідовно виконує Національний план дій на 2013 рік щодо реформування освіти

 

 

8 серпня 2013 року під головуванням Першого заступника Міністра освіти і науки Євгена Суліми відбулося засідання робочої групи з виконання Національного плану дій Президента України на 2013 рік щодо впровадження економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» за напрямом «Реформа освіти та розвиток науково-технічної сфери» піднапряму «Реформа системи освіти».

У засіданні взяли участь: заступник Міністра-керівник апарату Олексій Дніпров; координатор Координаційного центру з упровадження економічних реформ при Адміністрації Президента України Олександр Саєнко; керівники департаментів МОН.

Під час засідання керівники департаментів доповіли про стан виконання заходів, передбачених Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010–2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Перший заступник Міністра освіти і науки Євген Суліма наголосив, що «необхідно сконцентруватися на ще недовиконаних завданнях і працювати, не зважаючи на відпускний період, з випередженням часу».

 

    

За інформацією: vnz.org.ua