Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
2 жовтня 2013 р. Всi новини

У Києві відкрився перший в Україні ІТ-Університет

 

 

Заробив BIONIC University, перший в Україні відкритий міжкорпоративний IT-університет.

Новий виш буде просвіщати IT-фахівців у трьом сферах - Tech skills (навички програмування), Soft skills (навички соціального взаємодії), Entrepreneurship (навички підприємництва).

Творці проекту вважають , що надання технічних знань разом з навичками соціальної взаємодії дозволяє запропонувати IT- ринку новий тип фахівців .

« Україна є лідером Центральної та Східної Європи з IT-аутсорсингу і займає третє місце в світі за кількістю сертифікованих IT- фахівців після США та Індії. У нас є талановита молодь , і наше завдання - підтримати її , створити умови для професійного вдосконалення та застосування талантів саме в Україні . » , - Пояснив завдання проекту засновник інноваційного парку BIONIC Hill Василь Хмельницький .

Зазначимо , що до офіційного запуску BIONIC University майже рік функціонував у випробувальному режимі. За цей час підготували навчальні програми , розроблені правила відбору студентів , а також сформували команду преподавателей. Заклад розрахований на навчання більше тисячі фахівців на рік.

Завдання університету - «бути провайдером висококваліфікованих кадрів для IТ -компаній і кар'єрним ліфтом для талановитої молоді. Це перший заклад подібного формату в Україні і воно викликало значний інтерес провідних високотехнологічних компаній » , - пояснив перший віце -президент BIONIC Hill Віктор Галасюк . Партнерами університету вже стали Infopulse , Cisco , HP , Ciklum , Luxoft , Art - Master.

На даний момент заклад відкритий на базі Києво - Могилянської академії , яка стала головним освітнім партнером BIONIC University .

Нагадаємо , на початку вересня український президент Віктор Янукович закликав вітчизняних програмістів реалізовувати місцеві проекти , а не виїжджати за кордон , натякнувши на можливість « вітчизняного Google ».

 

 

 

За інформацією:  zachet.in.ua