Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
27 жовтня 2013 р. Всi новини

Українські студенти змагатимуться за звання кращого

 

 

Незабаром розпочинаються вишівські та регіональні етапи проведення «Кращого студента України-2013», повідомили у ВГМО "Студреспубліка", які є організаторами конкурсу.

«Кращий студент України» – системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. За оргсприяння Міністерства освіти і науки України проходить від вишівських, регіональних до всеукраїнського етапу.

"Якщо ти розумний, активний, комунікабельний студент, маєш цікавий проект, який  давно мрієш представити всім, тоді «Кращий студент України» - саме та програма, де ти зможеш проявити себе  найкраще та презентувати власний проект", - кажуть організатори заходу.

Кожен із студентів  може показати свої таланти та вміння  в певній сфері, саме тому «Кращий студент України» надає можливість самостійно кожному учаснику проекту обрати номінацію конкурсу.

У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

  • Кращий студент України (комплексна характеристика);
  • Кращий студент-аналітик України;
  • Кращий студент-громадський діяч України;
  • Кращий студент-дизайнер України;
  • Кращий студент-медійник України;
  • Кращий студент-науковець України;
  • Кращий студент-програміст України;
  • Кращий студент-спортсмен України.

Студент може взяти участь у одній або у кількох номінаціях одразу. Щоб взяти учать у проекті потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію. Також про деталі можна довідатися у свого регіонального координатора.

Умовою участі в номінації «Кращий студент України» (комплексна характеристика) є виконання соціального проекту.

Увага! Для учасників номінації «Кращий студент-громадський діяч України» також потрібно підготувати громадський проект і презентувати його у вигляді відео чи ppt під час самого заходу. Нововведення у конкурсній програмі зумовлені тим, що студенти, які братимуть участь у даній номінації повинні бути не лише креативними, але й соціально-відповідальними.

 

 

За інформацією:   ІА "Наголос"