Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 липня 2010 р. Всi новини

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник підписав наказ про внесення змін до умов прийому до вищих навчальних закладів України

 

 

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 липня 2010 року за №550/17845.

 Згідно із наказом, прийом документів від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується 5 серпня, крім випадків, передбачених пунктами 5.4 та 5.5 Умов прийому до вищих навчальних закладів України.

Прийом документів від осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти і мають складати вступні екзамени у вищих навчальних закладах відповідно до пунктів 8.1 - 8.3 розділу VIII Умов прийому, закінчується 27 липня. Вступні екзамени проводяться у дві сесії - з 23 липня до 5 серпня.

Прийом заяв та документів від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах відповідно до пунктів 7.3, 7.5 розділу VII Умов прийому, закінчується 27 липня. Творчі конкурси проводяться у дві сесії - з 23 липня до 5 серпня.

Прийом заяв та документів від осіб, які вступають на навчання на основі базової загальної середньої освіти, закінчується 27 липня. Вступні екзамени проводяться у дві сесії - з 23 липня до 5 серпня.

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі базової та повної загальної середньої освіти, із зазначенням рекомендованих до зарахування, оприлюднюється не пізніше 6 серпня.

Зарахування вступників на основі базової та повної загальної середньої освіти на денну форму навчання за державним замовленням здійснюється не пізніше 15 серпня, за кошти фізичних та юридичних осіб - після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму (спеціальності), але не пізніше 25 серпня.

Вищі навчальні заклади повинні внести зміни до власних правил прийому з урахуванням нових змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України.

Наказ №735 від 23.07.10 р. "Про затвердження змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України">>>

     

 

По матеріалам: www.osvita.ua