Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
17 листопада 2013 р. Всi новини

Винесено на громадське обговорення проект Закону "Про післядипломну освіту"

 

 

Міністерство освіти і науки України повідомляє про оприлюднення 13 листопада 2013 року на офіційному веб-сайті (рубрика «Громадське обговорення») проекту Закону України «Про післядипломну освіту».

У Міністерстві завершено роботу над проектом Закону України «Про післядипломну освіту», у якій взяли участь провідні експерти у сфері післядипломної освіти, представники закладів післядипломної освіти, міністерств, керівники структурних підрозділів МОН, науковці Національної академії педагогічних наук України, працюючи у складі спеціально утвореної робочої групи.

Законопроектом вперше передбачено унормування механізмів функціонування формальної та неформальної післядипломної освіти, її структури і форм, статусу навчальних закладів, установ, що надають освітні послуги в системі післядипломної освіти, працівників закладів післядипломної освіти, а також визначено коло осіб, на яких розповсюджується дія зазначеного Закону.

Законопроект розроблено на виконання Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12 березня 2013 року № 128, та Плану заходів щодо реалізації у 2013 році положень Стратегії державної кадрової політики на 2012-2020 роки, затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2013 р. № 229.