Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
3 грудня 2013 р. Всi новини

У столичному метро відкрили полювання на "липових" студентів

 

 

Працівники Київського метрополітену провели перевірку використання пасажирами студентських проїзних і «Карток киянина» для проїзду в метрополітені.

Метою даного заходу є виявлення неправомірних використань пільгових документів пасажирами, які не мають права на пільги, та недопущення проходу таких пасажирів на станції метрополітену без оплати за проїзд.

За результатами здійснених перевірок було складено 631 акт про неправомірне використання пасажирами студентських проїзних квитків з подальшим їх блокуванням.

Також 110 актів складено за фактом незаконного використання «Карток киянина». Про ці зловживання буде направлено лист до Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації із номерами транспортних додатків «Карток киянина», що будуть заблоковані, та переліком порушників – власників карток, які передавали їх для користування стороннім особам.

Перевірки проведені відповідно до Порядку дій працівників КП «Київський метрополітен» у випадках неправомірних використань пасажирами студентських проїзних квитків або «Карток киянина».

Зазначимо, що Київський метрополітен й надалі здійснюватиме заходи для недопущення зловживань використання пасажирами пільгових проїзних документів. Тому просимо пасажирів дотримуватись Правил користування в метрополітені студентськими проїзними квитками та «Картками киянина», не передавати їх стороннім особам.

 

 

За інформацією:  ІА "Наголос"