Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 грудня 2013 р. Всi новини

Зимові канікули розпочнуться 30-го грудня

 

 

30 грудня 2013 року у школярів завершиться перший семестр і розпочнуться зимові канікули.

Повернуться до навчання  учні 13 січня 2014 року.

У столичному Департаменті освіти і науки, молоді та спорту інформують, що вже спланували заходи змістовного відпочинку та дозвілля для учнів на час зимових канікул. Так, для школярів організують пізнавально-розважальну програму, відбудуться також новорічні й різдвяні святкові дійства та спортивно-масові заходи. Функціонуватимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання.

Також юнацтво матиме можливість відвідати музеї, бібліотеки, театри, кінотеатри, взяти участь у екскурсійних турах Україною.

Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, талановитих та обдарованих школярів, а також лідерів учнівського самоврядування, буде організовано оздоровчий відпочинок.

Київський палац дітей та юнацтва під час зимових канікул порадує новорічними фантастичними шоу-виставами «Казка Діда Мороза». За підтримки Департаменту освіти й науки, молоді та спорту на початку січня відбудеться міський новорічний бал старшокласників.

Традиційно з 8 до 12 січня 2014 року в оздоровчому комплексі «Пролісок» у Конча-Заспі відбудеться зимовий навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Крім того, лідери учнівського самоврядування проведуть новорічно-різдвяні акції «Новий рік без самотності» та «Новий рік у колі друзів», під час яких відвідають із концертними програмами та подарунками дитячі будинки та школи-інтернати.

У рамках співпраці з Київським міським будинком природи проводиться для школярів міський конкурс «Допоможемо птахам узимку» та виставка-конкурс «Ялинка-2014».

У профільному департаменті зауважують, що на час зимових канікул для учнів підготували чимало різноманітних заходів на виконання завдань Президента України щодо захисту прав дитини, які дозволять не тільки відпочити, а й із користю провести вихідні.

 

 

За інформацією:  ІА "Наголос"