Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
4 лютого 2014 р. Всi новини

У 2013 році Держінформнауки працювало над реалізацією 13 заходів у сфері інноваційної діяльності

 

 

У 2013 році Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації працювало над реалізацією 13 заходів у сфері інноваційної діяльності.

Про це повідомив Голова Агентства Володимир Семиноженко на засіданні Колегії Держінформнауки з питань підбиття підсумків діяльності за 2013 рік у сфері науково-технічної, інноваційної діяльності та міжнародного співробітництва.

Він наголосив, що відповідно до Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки Держінформнауки визначено головним виконавцем 13 заходів, які, зокрема, стосуються організації виробництва сучасного високотехнологічного медобладнання і лікарських засобів; налагодження виробництва сучасної спеціалізованої автотехніки; із влаштування і переобладнання інфраструктури об’єктів державної і комунальної власності; посилення співпраці з питань інноваційного розвитку з країнами-членами СНД.

В.Семиноженко зазначив, що робота з виконання всіх цих 13 заходів Програми проводилася Агентством упродовж усього минулого року.

За словами Голови Держінформнауки загальний обсяг фінансування, необхідний для реалізації цих проектів, становить 1 867,64 млн. грн.: 4 млн. грн. – з державного бюджету, 41 млн. грн. - з місцевого бюджету; 1 822,64 млн. грн. – з інших джерел, у тому числі за рахунок коштів, залучених під державні гарантії.

  

 

За інформацією: ВНЗ