Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 лютого 2014 р. Всi новини

МОН та Британська Рада в Україні обговорили плани співпраці на 2014 рік

 

 

14 лютого 2014 відбулася зустріч Першого заступника Міністра освіти і науки Євгена Суліми із директором Британської Ради в Україні паном Мартіном Даулом за участю представників вищих навчальних закладів.

Під час зустрічі сторони обговорили плани щодо співпраці  Міністерства та Британської Ради на 2014 рік:  удосконалення вивчення англійської мови у вищих навчальних закладах України, співпраця провідних українських університетів з відомими британськими вищими навчальними закладами.

Перший заступник Міністра зазначив, що вищі навчальні заклади зацікавлені у  співпраці з Британською Радою та виказав побажання того, щоб цей інтерес знайшов відображення у спільній діяльності.

За його словами, удосконалення викладання англійської мови в університетах необхідно розпочинати з підготовки викладачів та викладання фахової  термінології (технічної, юридичної та іншої). Євген Суліма також зазначив, що перед впровадженням проекту необхідно провести тестування знань студентів з мови.

Директор Британської Ради в Україні Мартін Даул запевнив, що Британська Рада готова розпочинати реалізацію проекту щодо покращення знань з англійської мови в університетах та допоможе у підготовці презентації українських університетів спільноті британських вищих навчальних закладів.

Сторони домовилися щодо зустрічі ректорів українських університетів з директором Британської Ради в Україні паном Мартіном Даулом для  подальшого впровадження проекту удосконалення викладання англійської мови та підготовки угод про співпрацю.

   

 

За інформацією: МОН