Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 травня 2014 р. Всi новини

Менше ніж за тиждень розпочнеться ЗНО

 

 

Вже 3 червня розпочнеться ЗНО. Кожен його учасник матиме право пройти тести не більше ніж з 4 предметів.

Тести з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики та хімії буде перекладено кримсько-татарською, молдовською, польською, румунською та угорською мовами. Зі світової літератури також і російською.

На Хмельниччині для проходження тестування зареєстровано 9218 осіб з них 6 кримчан. Цього року зі шкіл випускається 6962 учня.

Зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься після закінчення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах. Першим тестуванням будуть іноземні мови на вибір: англійська, німецька, французька, іспанська – 3 червня. Українська мова та література, відповідно 5 та 6 червня.

В області є 30 пунктів для проведення ЗНО. На кожному з них здійснюватиметься охорона силами міської державної служби охорони. Пункти забезпечать металодетекторами, оскільки абітурієнтам заборонено користуватись додатковими джерелами інформації, окрім своїх мізків.

Також на всіх пунктах будуть присутні медичні працівники, аби надати першу допомогу в надзвичайних ситуаціях.

Додаткову сесію ЗНО буде проведено впродовж 1-15 липня цього року. Участь у ній зможуть взяти всі абітурієнти, які з об’єктивних причин не змогли з’явитись на основній сесії, чи особи, щодо яких було порушено процедуру тестування. Підставою для участі у додатковій сесії можуть стати відповідні документи чи медичні довідки. Реєстрація буде відбуватись впродовж п’яти днів після пропущеного тестування.

 

 

За інформацією: ngp-ua.infо