Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
2 серпня 2014 р. Всi новини

2 серпня ВНЗ оприлюднять перші списки рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення

 

 

Вищі навчальні заклади завершили прийом заяв про вступ від абітурієнтів та розпочали формування рейтингових списків вступників, які будуть рекомендовані на навчання за кошти державного замовлення.

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі базової та повної загальної середньої освіти, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднюється не пізніше 12.00 години 2 серпня.

Списки вступників, рекомендованих до зарахування, оприлюднюються шляхом розміщення на інформаційних стендах приймальних комісій та веб-сайті вищого навчального закладу.

Після цього в абітурієнтів буде три дні (до 18.00 год. 4 серпня) для того, щоб подати оригінали документів у той ВНЗ, який рекомендував їх до зарахування.

Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 5 серпня.

Другий строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 7 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше 12.00 години 8 серпня.

Третій строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 10 серпня.

Зазначимо, що всього станом на 12.00 год. 1 серпня в Єдиній державній електронній базі з питань освіти за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста, магістра зареєстровано 2 093 065 заяв від 597 323 абітурієнтів.

 

 

     

За матеріалами: МОН