Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
24 вересня 2010 р. Всi новини

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник підписав наказ про проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2011 році

 

Як зазначається у наказі МОН № 833 від 26 серпня 2010 року, в 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання ( ЗНО ) навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України, буде проводитись з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

У порівнянні з минулим роком, до списку предметів, з яких буде проводитись зовнішнє незалежне оцінювання, додано російську мову.

Обов'язковим для всіх вступників до вищих навчальних закладів буде зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть зараховуватись як вступні випробування до вищих навчальних закладів за освітньо-професійними програмами підготовки молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра, медичного та ветеринарно-медичного спрямування).

Також, Українським центром оцінювання якості освіти ( УЦОЯО ) буде здійснено переклад тестів з історії України, математики, біології, географії, фізики та хімії на кримськотатарську, молдовську, польську, російську, румунську та угорську мови.