Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
9 вересня 2014 р. Всi новини

МОН надало роз’яснення щодо організації навчального процесу у професійно-технічних навчальних закладах 2014/2015 навчального року

 

 

У зв’язку з нестабільною суспільно-політичною ситуацією на території Донецької та Луганської областей та з метою збереження життя, здоров’я громадян в районах проведення антитерористичної операції, Міністерство освіти і науки надало роз’яснення щодо питань організації навчального процесу в 2014-2015 навчальному році у професійно-технічних навчальних закладах.

МОН звертається до керівників професійно-технічних закладів  Донецької та Луганської областей за відсутності відповідних умов навчання самостійно приймати рішення про початок навчального року, узгодивши це питання з департаментами освіти і науки Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій та Міністерством освіти і науки.

МОН доручає керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій забезпечити доступ до навчання осіб, які виїхали із районів проведення антитерористичної операції та тимчасово проживають у інших населених пунктах східних регіонів чи інших областей.

Зокрема, Міністерство освіти і науки звертається до керівників професійно-технічних навчальних закладів східних регіонів чи інших областей надати доступ до навчання за тією ж професією чи спеціальністю до відновлення надання послуг навчальними закладами, що розташовані у Донецькій і Луганській областях. (Лист МОН № 1/9-443 від 04.09.2014).