Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 вересня 2014 р. Всi новини

Європейський директор ЄКПО Мартін Рьомер: «Освіта – важлива частина майбутнього України»

 

 

Європейський директор Європейського комітету профспілок освіти Мартін Рьомер взяв участь у роботі круглого столу з питань соціально-економічного стану освітньої галузі, що відбувся 24 вересня 2014 року на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Розпочинаючи розмову з головами обласних організацій Профспілки Європейський директор ЄКПО відзначив свою солідарність з освітянами і хотів би, щоб події останніх місяців в Україні взагалі не відбулося.

Далі у своєму слові він відзначив, що Україна має право сама обирати політичний напрям розвитку своєї країни і жодна іноземна сила не повинна втручатися у прийняття відповідних рішень.

Мартін Рьомер підкреслив, що навесні цього року українці зробили свій європейський вибір, який заслуговує на щиру повагу.

«Освіта є важливою частиною майбутнього України. Вчителі, викладачі, школи несуть відповідальність за внесок у створення нового світу, за пропаганду цінностей свободи, гідності і поваги….Я вражений вашою мужністю і наполегливою боротьбою за Україну, за вчителів, профспілку, і всією душею бажаю, щоб найближчим часом цей конфлікт завершився», – підсумував свої слова Європейський директор ЄКПО.

Профспілка працівників освіти і науки України