Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 жовтня 2014 р. Всi новини

розробкою технологій штучного інтелекту

 

Компанія Google заявила про укладення партнерських відносин з Оксфордським Університетом з метою спільної розробки технологій штучного інтелекту.

Команда Google DeepMind працюватиме спільно з двома командами дослідників з Оксфордського Університету, що спеціалізуються на питаннях штучного інтелекту. Група експертів у питаннях глибокого навчання об'єднають зусилля, щоб допомогти комп'ютерам краще розуміти, що їм говорять люди.

Крім того, до команди DeepMind приєднаються фахівці в сфері систем комп'ютерного зору. Їх знання і досвід допоможуть поліпшити системи візуального розпізнавання. В цілому, Google залучила сімох учених, троє з яких є професорами. Вони перейдуть на роботу в DeepMind, але при цьому продовжать проводити деяку частину свого часу в Оксфордському Університеті. Ці вчені є творцями стартапів Dark Blue Labs і Vision Factory, які займаються розробкою відповідних технологій.

В рамках співпраці з Оксфордським Університетом, команда Google DeepMind буде вносити істотні пожертвування в дослідницькі проекти кафедри комп'ютерної науки і кафедри інженерного мистецтва. При цьому передбачені програми стажування студентів та ряд спільних лекцій і семінарів, які дозволять ділитися знаннями та досвідом.