Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
6 листопада 2014 р. Всi новини

13-15 листопада в Києві відбудуться виставки «Освіта та кар’єра – 2014» та «Освіта за кордоном»

 

 

 

13-15 листопада  2014 року в Києві у  приміщенні  Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (вул. Хрещатик, 2)  відбудуться: щорічна міжнародна спеціалізована виставка "Освіта та кар’єра – День студента 2014" та виставка закордонних навчальних закладів „Освіта за кордоном”.

Запрошуємо старшокласників, студентів і батьків відвідати виставки «Освіта та кар’єра – 2014» та «Освіта за кордоном», на якій будуть представлені українські та закордонні навчальні заклади.

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. У виставці «Освіта та кордоном» будуть представлені більше 70 вузів з різних  країн світу.

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка розрахована на тих людей, які хотіли б навчатися як в Україні, так і за кордоном. При цьому відвідувачів можуть цікавити різні програми – когось будуть цікавити програми вивчення іноземних мов, когось – середня освіта за кордоном, та, звичайно, вища освіта.

Тих, кого цікавить навчання в Україні, запрошуємо відвідати виставку «Освіта та кар’єра – 2014», в якій будуть представлені понад 50 українських вишів.

 

    

За матеріалами: Євроосвіта