Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
31 грудня 2014 р. Всi новини

Шановні освітяни!

 

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам мир, добро та злагоду.

 Рік, що минає, став для України часом важких випробувань, важливих змін та був насичений подіями, втратами й здобутками, напруженою працею. У 2014 році здійснені важливі кроки на шляху реформування освіти в Україні за європейськими стандартами. Зокрема, був прийнятий Закон України «Про вищу освіту»; з метою дебюрократизації освіти розширені повноваження навчальних закладів; вищі навчальні заклади позбавлені незаконно отриманих ліцензій. Також налагоджено навчальний процес для учнів, учителів, студентів, викладачів, навчальних закладів, переведених з тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. 

Багато чого виконано, але попереду ще немало роботи. Підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом передбачає здійснення важливих реформ, зокрема і у галузі освіти. Адже тільки маючи освіту європейського рівня, Україна зможе стати конкурентоспроможною, сильною державою та повноцінним членом Європейського Союзу.

Бажаю усім здоров’я, добра, енергії у Новому Році для здійснення цих важливих завдань. Нехай Новий 2015 рік буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить Ваші серця любов’ю, надією і вірою! Щастя Вам, подальших професійних досягнень, родинного затишку та добробуту!

 

З найкращими побажаннями,

Міністр освіти і науки України                                                                Сергій Квіт