Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 січня 2015 р. Всi новини

Про формування комплектів реєстраційних документів випускників

 



За повідомленням Українського центру оцінювання якості освіти особи, які не пройдуть ДПА у цьому році, отримають документи про повну загальну середню освіту лише наступного року.


На сайті УЦОЯО була розміщена інформація для керівників ЗНЗ, що формують комплекти реєстраційних документів випускників, які проходитимуть ДПА з української мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

«Якщо навчальний заклад одноразово не може сформувати повний комплект реєстраційних документів для всіх випускників, він може надсилати комплекти документів до регіонального центру оцінювання якості освіти кілька разів до 20 лютого», – зазначено у повідомленні уповноваженого органу.

Якщо випускники не зареєструються для участі у ДПА з української мови у формі ЗНО або не надають комплекти документів, вони отримають документи про повну загальну середню освіту лише наступного року шляхом екстернату.

«Треба роз’яснити їм сутність наказів Міністерства освіти і науки України від 14.04.2008 № 319 та від 19.05.2008 № 431, якими передбачено, що особа, яка не пройшла державну підсумкову атестацію в поточному році, зможе отримати документ про повну загальну середню освіту шляхом екстернату лише наступного року», – пояснює УЦОЯО.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО