Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
4 листопада 2010 р. Всi новини

Український центр оцінювання якості освіти не готував та не рекомендував до видання будь-які посібники з питань підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року

 

Як повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), останнім часом до центру надходять звернення громадян з проханням надати інформацію про перелік посібників, що рекомендовані для використання під час підготовки до зовнішнього оцінювання.

У зв’язку з цим Український центр оцінювання повідомив, що такого переліку не існує оскільки Український центр оцінювання не рекомендував до видання будь-які посібники з питань підготовки до зовнішнього тестування 2011 року.

Також, у Центрі оцінювання наголосили на тому, що не можуть відповідати за зміст матеріалів, що опубліковані у посібниках, які продаються на книжкових ринках.

Прес-служба центру також інформує, що специфікації тестів для зовнішнього оцінювання 2011 pоку, порівняно з попередніми роками, зазнали певних змін. Тому, центр застерігає від використання для підготовки до тестування посібників, виданих у 2008-2010 роках.

Готуватись до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО-2011), у центрі радять користуючись програмами зовнішнього оцінювання 2011 року та підручниками, що схвалені Міністерством освіти і науки України.

 

 

По матеріалам: osvita.ua