Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
23 лютого 2015 р. Всi новини

УЦОЯО: Особи, яким відмовлено в реєстрації на ЗНО, до 6 березня можуть повторно зареєструватись, усунувши причини відмови

 

Щодо завершення реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні



У зв’язку з тим, що 20 лютого о 23 год 59 хв завершується реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2015 року (за винятком осіб, які проживають чи проживали на територіях, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження), Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що припиняється реєстрація абітурієнтів, які вперше уводять дані до реєстраційної картки.

Реєстраційні документи, надіслані після 20 лютого (дата визначається за відтиском штемпеля відправлення на поштовому конверті), регламентними комісіями регіональних центрів оцінювання якості освіти розглядатися не будуть.

Відповідно до оголошеного раніше порядку особи, яким відмовлено в реєстрації, до 6 березня можуть повторно надіслати реєстраційні документи до регіональних центрів, усунувши причини відмови.


Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 1 квітня, а в разі зміни рівня складності завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури – до 6 березня 2015 року.


 

  

За матеріалами: Євроосвіта