Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
19 квітня 2015 р. Всi новини

У НТУУ "КПІ" відбувся ярмарок вакансій «Робота для тебе – весна 2015»

 

16 квітня в Національному технічному університеті Україні «Київський політехнічний інститут» відбувся черговий ярмарок вакансій «Робота для тебе – Весна 2015».

«Ви чуєте, як шумно сьогодні в холі вісімнадцятого корпусу. Це розпочалося надзвичайно плідне спілкування наших студентів з представниками двадцяти п’яти компаній, які прийшли на ярмарок вакансій. Участь у ньому також беруть шість інформаційних спонсорів, – зауважив на церемонії відкриття ярмарку проректор університету з навчально-виховної роботи Петро Киричок. – Вже більше десяти років ми проводимо такі заходи, і кожного разу від п’яти до семи тисяч наших студентів спілкуються з потенційними роботодавцями… Ми впевнені, що і цього року багато наших студентів знайдуть тут компанії, в яких зможуть застосувати знання, здобуті в нашому Київському політехнічному інституті».

Серед підприємств і організацій, що встановили на ярмарку свої стенди – такі відомі компанії, як «ЕРАМ Systems», «Melexis», «Materialise», «Unilever», «JTI», «life:)», «SPS Commerce», «E-Consulting», «Smart», «Smart Group», ТОВ «Прогресстех – Україна», ТОВ «Костал», ТОВ «Технології мереж», ТОВ «ЕПСІ СОФТ», ТОВ «ЕПАМ Системз», ТОВ «УАПРОМ» та багато інших. Кілька компаній - учасників влаштували для своїх потенційних співробітників презентації своєї діяльності.

На ярмарку студенти могли не лише довідатися про вакансії і вимоги, які ставлять до працівників ті або інші фірми, але й познайомитися з їхніми представниками, отримати з перших вуст інформацію про програми стажування, можливість проходження практики тощо.

 

 

За матеріалами: ВНЗ