Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
25 квітня 2015 р. Всi новини

Коли абітурієнти з Донбасу повинні здавати ЗНО

 

24 квітня стартувало зовнішнє незалежне оцінювання.

За даними сайту Коментарі в Донецькій області на нього зареєструвалося 10 753 особи, з них тільки 845 – жителі окупованих територій. У Луганській області пройшли реєстрацію 4137 вступників (374 особи з непідконтрольних міст).

Як раніше повідомляв Український центр оцінювання якості освіти, для жителів зони бойових дій і переселенців були продовжені терміни подачі документів. Тому абітурієнти, які пройшли реєстрацію з 21 лютого по 20 квітня, складатимуть тест з української мови та літератури під час додаткової сесії (9 червня 2015 року). Ті ж, хто з поважних причин не зможуть взяти участь у додатковій сесії 9 червня 2015, отримають можливість здати тест 27 червня 2015 року.

ЗНО з інших предметів абітурієнти з Донбасу повинні здавати під час основної сесії. Однак можливість пройти тести під час додаткової сесії також існує, але тільки з поважної причини. Учасники оцінювання повинні подати до регіонального центру зайнятості заяву з конкретного предмета. Зробити це можна протягом п'яти робочих днів після проведення основної сесії з предмета. До заяви необхідно додати документи, що підтверджують причини, які унеможливили проходження зовнішнього оцінювання в строк.

Ознайомитися з графіком проведення основної та додаткової сесій, а також отримати додаткову інформацію щодо ЗНО можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти: testportal.gov.ua. Поставити запитання можна за телефоном 044 486 09 62.

  

 

За матеріалами: Сегодня