Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 листопада 2010 р. Всi новини

Правила прийому на 2011 рік оприлюднили тільки 17 київських вузів

 

Столичні вищі навчальні заклади не поспішають оприлюднювати власні правила прийому абітурієнтів у 2011 році.

Станом на 26 листопада тільки 17 київських вищих навчальних закладів оприлюднили на своїх веб-сайтах затверджені правила прийому абітурієнтів на 2011 рік.

Серед провідних вищих навчальних закладів, які вже розмістили правила прийому 2011 року, Київський політехнічний інститут, Київський національний університет ім. Т. Шевченка та Національний транспортний університет.

Всього правила вступу для майбутніх абітурієнтів не розмістили 60 київських вузів, серед яких Києво-Могилянська академія, Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана, Національний авіаційний університет та інші.

Нагадаємо, у жовтні Міністерство освіти і науки оприлюднило правила прийому до вищих навчальних закладів у 2011 році, згідно з якими, правила прийому до кожного конкретного вищого навчального закладу мають бути затверджені вузом не пізніше 15 листопада 2010 року та погоджені з Міністерством освіти і науки не пізніше 16 листопада 2010 року.

При цьому, правила прийому до вузу мають бути оприлюднені на інформаційних стендах приймальної комісії та на офіційному веб-сайті вищого навчального закладу не пізніше другого робочого дня після затвердження.