Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 серпня 2015 р. Всi новини

Під час прямої телефонної лінії КМУ розповіли про вступну кампанію у 2015 році

 

7 серпня 2015 року у Клубі Кабінету Міністрів заступник директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки Микола Фоменко взяв участь у роботі прямої телефонної лінії Уряду.

Під час прямої телефонної лінії Микола Фоменко відповів на запитання громадян, більшість з яких стосувалися особливостей вступної кампанії 2015 року. Зокрема, мешканці Сумської, Донецької, Одеської областей звернулися на пряму телефонну лінію щодо умов вступу до вищих навчальних закладів для дітей-сиріт. Заступник директора департаменту поінформував, що держава гарантує таким дітям безкоштовне навчання. «Діти-сироти, зараховані на контрактну форму навчання, можуть написати відповідне звернення до керівництва вишу, і їх переведуть на бюджетні місця», - пояснив Микола Фоменко.

На запитання щодо переведення кримських студентів до українських вищих навчальних закладів заступник директора департаменту порадив звертатися до Міністерства, де кожна письмова заява не залишиться без уваги та буде прийнято рішення по кожному випадку окремо.

Окрім того, Микола Фоменко вислухав багато запитань, що стосувалися різних сфер життя та діяльності громадян, та порадив, куди можна звертатися за допомогою.

    

 

За матеріалами: МОН