Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
24 вересня 2015 р. Всi новини

 Понад 12 тисяч студентів по всій Україні є користувачами електронних студквитків від Ощадбанку на базі міжнародної платіжної картки Visa

 

Оцінити переваги електронного студентського квитка на базі міжнародної платіжної картки Visa від Ощадбанку вже можуть понад 12 тисяч студентів по всій Україні.

 Відтак, його користувачами вже є студенти таких  провідних навчальних закладів, як Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Донецький навчальний технічний університет,  Національний університет «Острозька академія» та інші.

Електронний студентський квиток від Ощадбанку – багатофункціональний картковий продукт на базі Visa Electron. Він поєднує можливості банківської платіжної картки та документа ідентифікації особи.

Квиток є повноцінним платіжним інструментом: студенти можуть розраховуватись за його допомогою в торговельно-сервісній мережі та мережі Інтернет, отримувати грошові перекази, поповнювати банківський рахунок власними коштами, оплачувати товари та послуги, знімати готівку в банкоматах по всьому світу. Безготівкові розрахунки платіжними картками Ощадбанку здійснюються без жодних комісій.

Крім цього, банк надає можливість підключення до сучасних дистанційних каналів обслуговування – SMS-інформування, Web-банкінгу, Mobile-банкінгу. Картки випускаються власним процесинговим центром Ощадбанку, що забезпечує надійний захист персональних даних їх користувачів та безпеку проведення платежів і розрахунків.

    

 

За матеріалами: Ощадбанк