Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 грудня 2010 р. Всi новини

Центр оцінювання затвердив нові специфікації тестів 2011 року

 

Український центр оцінювання якості освіти затвердив нові специфікації тестів для проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2011 році.

Як повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), 21 грудня 2010 року директор УЦОЯО Ігор Лікарчук затвердив нові специфікації тестів для проведення зовнішнього оцінювання в 2011 році.

Нові специфікації тестів розроблені з дотриманням вимог нових програм зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 8 грудня 2010 року № 1218.

На основі специфікацій для абітурієнтів підготовлено "Характеристики тестів зовнішнього оцінювання", де подано інформацію про загальну кількість завдань у тесті, час його виконання, форми тестових завдань, що будуть використовуватися, критерії оцінювання кожної форми завдань, перелік підручників, за якими рекомендується здійснювати підготовку до зовнішнього оцінювання тощо.

Характеристики тестів зовнішнього оцінювання дивіться у розділі Підготовка до ЗНО.

Нагадаємо, у 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання абітурієнтів відбуватиметься з 2 по 24 червня 2011 року. Реєстрація на ЗНО-2011 розпочнеться у січні 2011 року.