Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
24 грудня 2010 р. Всi новини

Здійснено перерозподіл областей за регіональними центрами оцінювання

 

Запорізька, Полтавська та Чернігівська області з 1 січня 2011 року будуть відноситись до сфери відповідальності інших регіональних центрів оцінювання якості освіти.

З метою поліпшення умов проходження абітурієнтами зовнішнього незалежного оцінювання та економії бюджетних коштів, наказом Міносвіти № 1264 від 22 грудня, здійснено перерозподіл окремих областей за регіональними центрами оцінювання якості освіти.

Зокрема, з 1 січня 2011 року до зони обслуговування Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти віднесено Запорізьку область, Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти – Полтавську область, Київського регіонального центру оцінювання якості освіти – Чернігівську область.

Нагадаємо, регіональні центри оцінювання якості освіти відповідають за проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в окремих регіонах України, у тому числі забезпечують реєстрацію учасників ЗНО, яка триватиме з 1 січня до 28 лютого 2011 року.

Як повідомлялось раніше, Міністерство освіти затвердило графік проведення зовнішнього оцінювання 2011 року, згідно з яким, основна сесія ЗНО відбудеться у період з 2 по 24 червня 2011 року.