Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 листопада 2015 р. Всi новини

У «Львівській політехніці» проведено нараду-семінар з питань підготовки до проведення Вступної кампанії 2016

 

24 листопада 2015 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулась нарада-семінар з проректорами (заступниками директорів) та відповідальними секретарями приймальних комісій вищих навчальних закладів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернівецької, Волинської, Хмельницької та Тернопільської областей з питань організації і проведення прийому вступників у 2016 році до вищих навчальних закладів усіх форм власності та підпорядкування.

У нараді взяли участь заступник директора департаменту вищої  освіти Міністерства освіти і науки України Микола Фоменко, головний державний інспектор управління контролю за діяльністю вищих навчальних закладів Державної інспекції навчальних закладів України Валентина Проценко, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк та начальник відділу реєстру державного підприємства «Інфоресурс» Віктор Анохін.

Під час наради було обговорено підсумки вступної кампанії 2015 року та питання підготовки до організованого проведення вступної кампанії 2016 року. Особливу увагу було приділено проблемам, які виникалиу ході проведення вступної кампанії 2015 року, питанням проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році, роботи Єдиної державної бази з питань освіти та завданням вищих навчальних закладів. Також представники Міністерства відповіли на запитання учасників наради-семінару.

 

  

За матеріалами: МОН