Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
7 грудня 2015 р. Всi новини

У 22 містах України безкоштовно навчатимуть курсу програмування Стенфорда та Гарварда

 

На базі державних бібліотек в 22 обласних центрах України запрацюють безкоштовні курси з основ програмування.

Фонд BrainBasket запускає масштабну програму Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування.

Даний курс дозволить всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, що дасть слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Заняття проходитимуть у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі 100 бібліотек по всій Україні.

Участь в програмі не потребує попередніх технічних навичок і подати заявку на участь можуть всі охочі. Єдиними критеріями відбору є володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача та знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище.

Курси розроблені за програмами найкращих технологічних університетів світу, таких як Стенфорд, Гарвард, MIT.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що громадський неприбутковий проект «Prometheus» відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 «Основи програмування».

Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці.

 

  

За матеріалами: Українська правда