Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 січня 2011 р. Всi новини

Відбулося представлення директора Українського центру оцінювання якості освіти

 

За дорученням Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, Перший заступник Міністра Євген Суліма представив директора Українського центру оцінювання якості освіти – Зайцеву Ірину Павлівну, яку призначено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2011 року № 6-р.

Під час зустрічі у Центрі, Перший заступник Міністра звернув увагу присутніх на необхідності спільної, скоординованої роботи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту та Українського центру оцінювання якості освіти щодо покращення методики проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України та залучення кращих спеціалістів у галузі освіти і науки до цієї роботи.

За словами Євгена Суліми, міністерство, як центральний орган виконавчої влади, що визначає загальну стратегію моніторингу якості освіти, забезпечує його проведення та контролює виконання запланованих заходів, й у подальшому підтримуватиме систему об’єктивного незалежного оцінювання знань вступників.

Перший заступник Міністра звернувся до керівництва Центру з проханням безумовного виконання чинних нормативно-правових актів щодо організаційно-методичного та технологічного забезпечення оцінювання якості освіти, виконуючи усі необхідні заходи згідно із затвердженим графіком проведення ЗНО-2011 в Україні.

«У зв’язку зі зміною керівництва, робота Українського центру оцінювання якості освіти у жодному випадку не повинна порушуватися, а система незалежного оцінювання якості освіти, яка зараз функціонує, повинна злагоджено працювати. Тому, кожен на своїй посаді, чи то в Центрі, чи то в його регіональних представництвах повинен виконувати свої функціональні обов’язки сумлінно і з повною відповідальністю», - резюмував Євген Суліма.

 

 

По матеріалам: www.useti.org.ua