Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
12 лютого 2016 р. Всi новини

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» відбувся у 12 областях

 

Завершився другий (обласний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» в Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Хмельницькій,Черкаській областях.

Конкурсні випробування другого туру Конкурсу проходили у ІІ етапи. Під час першого етапу конкурсанти брали участь у тестуванні з фахової майстерності, майстер-класі та представляли власний Інтернет-ресурс. Для участі у другому етапі у кожній номінації визначили 12 конкурсантів, які у першому етапі набрали найбільшу кількість балів.

У другому етапі учасники представили журі володіння ІКТ та захистили навчальний проект, демонстрували свою педагогічну майстерність під час конкурсних уроків.

Члени журі звернули увагу на те, що усі конкурсанти неординарні і дуже професійні, активні, творчі. Кожен з них показав неабияку ерудицію, фантазію, оригінальність вирішення завдань конкурсу.

Учасники відзначили цікавий, творчий характер конкурсних завдань; задоволення від спілкування з колегами та журі. Конкурсні випробування налаштували серця і думки освітян на вияв кращих рис учительства шляхом творчого суперництва.

Інформацію про хід та результати проведення другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» можна знайти на сайтах обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти:

http://ippo.dn.ua

http://www.xn--80aamewp7k6b.com.ua

http://loippo.lviv.ua

http://poippo.pl.ua

http://www.ippo.edu.te.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=15&Itemid=15&limitstart=48

http://www.ippo.if.ua/index.php/56-2010-06-30-12-43-02/1492-konkursni-vyprobuvannia-zavershylys

http://www.doippo.dp.ua/uchitel-roku.html

http://rivneosvita.org.ua//infotsentr/index.php/26640/

http://www.soippo.edu.ua/index.php/home/1539-vitaemo-chetvirku-najkrashchikh-uchiteliv-oblasti-peremozhtsiv-konkursu-uchitel-roku-2016

http://hoippo.km.ua/index.php?name=content&op=view&id=55

http://oipopp.ed-sp.net/node/16065

http://www.zoippo.zp.ua

Тож побажаємо конкурсантам нових злетів і перемог, подальшого професійного зростання на педагогічній ниві.

 

  

За матеріалами: МОН