Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
17 лютого 2016 р. Всi новини

Міністр освіти і науки України обговорив підготовку педагогічних кадрів з колективом НПУ імені М. П. Драгоманова

 

17 лютого 2016 року Міністр освіти і науки України Сергій Квіт відвідав Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова.

Під час візиту Міністр поспілкувався з керівництвом вищого навчального закладу, деканами факультетів та керівниками підрозділів. Сергій Квіт підкреслив важливість реформування галузі освіти та значення тісної співпраці наукових кадрів з освітянами в аспекті оновлення змісту і стандартів освіти середньої школи. Особливу увагу необхідно приділяти належній підготовці якісного вчителя ХХІ століття для загальноосвітніх навчальних закладів держави.

За словами Міністра, НПУ імені М. П. Драгоманова зайняв вагому нішу в освітній сфері для підготовки педагогічних кадрів і здатен стати експериментальним майданчиком для впровадження та реалізації європейських освітніх проектів з модернізації навчальних програм, нових освітніх методик, інтеграції науки і педагогічної освіти.

Учасники зустрічі обговорили тенденції розвитку педагогічної освіти та завдань університету, зокрема. Як зауважив ректор НПУ імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко, у планах колективу також розширення діяльності наукових шкіл у вітчизняному і європейському освітньому просторі та отримання університетом статусу дослідницького.

 

  

За матеріалами: МОН