Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
9 березня 2016 р. Всi новини

Реєстрацію для участі в ЗНО-2016 завершено!

 

Реєстрація для участі в ЗНО 2016 року тривала з 1 лютого до 4 березня.

Нагадуємо, що до 18 березня можна внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови у реєстрації.

Учасникам зовнішнього оцінювання, які бажають внести зміни до персональних даних, переліку навчальних предметів тощо, потрібно здійснити перереєстрацію, скориставшись опцією на сайті Українського центру оцінювання якості освіти «Внести зміни»

Особа, яка до 4 березня надсилала комплект реєстраційних документів, проте їй згідно з рішенням регламентної комісії при регіональному центрі оцінювання якості освіти було відмовлено в реєстрації, може повторно створити, роздрукувати та заповнити реєстраційну картку, сформувати та надіслати пакет необхідних документів.

Звертаємо увагу, що причини відмови зазначались у витязі з протоколу засідання регламентної комісії при регіональному центрі оцінювання якості освіти, що надсилався рекомендованим листом разом із реєстраційними документами. Щоб пришвидшити процедуру реєстрації, радимо додати витягдо пакету документів.

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року подають реєстраційні документи для перереєстрації до закладу, де навчаються. Випускники минулих років, учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають документи для перереєстрації за адресою регіонального центру, зазначеною в контрольно-інформаційному листі.

 

 

  

За матеріалами: УЦОЯО