Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
25 березня 2016 р. Всi новини

Продовження реєстрації на ЗНО

 

Жителі Донбасу, Криму, а також учасники АТО можуть зареєструватися для участі в ЗНО до 20 травня.

З 19 березня до 20 травня 2016 року триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання учасників антитерористичної операції та осіб, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги здійснити реєстрацію в основний період.

Такі особи разом з реєстраційними документами мають також подати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання під час додаткової сесії та відповідний підтверджувальний документ.

Для учасника антитерористичної операції підтверджувальним документом є копія посвідчення учасника бойових дій або довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Для особи, яка проживає на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, – копія сторінки паспорта громадянина України, де вказано відомості про реєстрацію місця проживання. Якщо особа не має паспорта, підтверджувальним документом є копія відповідної сторінки паспорта громадянина України одного з батьків.

Рекомендації щодо процедури реєстрації розміщено в розділі «Для жителів Донбасу, Криму, учасників АТО»

Про сім кроків для отримання українського атестата та вступу до ВНЗ України в 2016 році читайте в Дорожній карті для випускників із зони АТО та АР Крим на сайті Міністерства освіти і науки України. Дорожню карту підготовлено ГО «Фонд «Відкрита політика» спільно з Міністерством освіти і науки України та Українським центром оцінювання якості освіти.

 

  

За матеріалами: УЦОЯО