Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
25 січня 2011 р. Всi новини

У Дніпропетровську відкриють бізнес-школу міжнародного рівня

 

 

У жовтні 2011 року Національний гірничий університет у Дніпропетровську відчинить двері для слухачів класичної американської програми МВА (Master of Business Administration).

Презентація програми вже відбулася в НГУ у червні минулого року. У заході взяв участь керівник МВА-програми Університету Франкліна (Сполучені Штати Америки) Дуглас Росс. Тоді ж український та американський університети домовилися про відкриття першої на півдні України американської програми Master of Business Administration.

Дуглас Росс розповів, що програма МВА складається з 10 дисциплін. Восени заняття проводитимуть 5-7 провідних викладачів Університету Франкліна і ще кілька з НГУ.

Навчання триватиме приблизно 16 місяців. Однак для вивчення класичної програми слід мати вже певний досвід у веденні бізнесу, бути менеджером чи топ-менеджером великого підприємства.

Слухачі МВА-програми матимуть доступ до всіх інформаційних ресурсів Університету Франкліна. Програма МВА НГУ – Університету Франкліна буде забезпечена всім необхідним матеріалом на рівні міжнародних стандартів та критеріїв акредитації даної програми в США.

Графік навчального процесу передбачає заняття у вихідні дні та ввечорі, а також визначатиметься потребами слухачів. Всі заняття проводитимуться англійською мовою. По завершенні навчання слухачам видаватиметься диплом Master of Business Administration Університету Франкліна.

 

 

По матеріалам: osvita.ua