Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 січня 2011 р. Всi новини

Абітурієнти матимуть можливість електронної подачі документів, - М.Луцький

 

 

У поточному році у абітурієнтів з'явиться можливість подавати документи при вступі до вузів в електронній формі, використовуючи Інтернет.

Народний депутат від Партії регіонів, перший заступник голови парламентського Комітету з питань науки і освіти Максим Луцький повідомив про те, що електронна форма подачі документів буде затверджена і введена в дію вже цього року.

Він висловив впевненість, що це істотно спростить і прискорить процес подачі документів для всіх молодих людей, які виявлять бажання вступати до вищих навчальних закладів.

"Цього року у абітурієнтів з'явиться можливість електронної подачі документів. Упевнений, це суттєво полегшить абітурієнтам процедуру подачі документів до вищих навчальних закладів", - підкреслив депутат.

Він повідомив, що відповідна форма прийому документів, буде розміщена на сайті міністерства освіти, а також веб-сторінках вищих навчальних закладів.

"Буде затверджена форма подачі документів. Власне, вона вже існує, просто тепер з'явиться ще й в електронному вигляді. Ознайомитися з нею та скористатися електронною процедурою подачі документів зможе кожен бажаючий", - підкреслив М.Луцький.

 

 

По матеріалам: osvita.ua