Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 квітня 2016 р. Всi новини

Лілія Гриневич провела міжвідомчу нараду з питань особливостей вступної кампанії мешканців Донбасу і Криму

 

27 квітня 2016 року під головуванням Міністра освіти і науки Лілії Гриневич відбулася міжвідомча нарада з питань проведення вступної кампанії для випускників з непідконтрольних українській владі територій Донецької, Луганської областей та тимчасово окупованого Криму.

У нараді взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і переселенців, Міністерства інформаційної політики, ГО «Фонд «Відкрита політика».

Учасники наради розглянули питання організації перетину розмежувальної лінії зони АТО, отримання документів про освіту, особливостей проведення вступної кампанії для дітей, які мешкають на непідконтрольній українській владі території Донбасу, окупованому Криму. Також були обговоренні додаткові можливості отримання доступу до вищої освіти мешканцям Донбасу і Криму.

За результатами наради будуть переглянуті нормативно-правові документи з метою забезпечення права громадянам на освіту, що мешкають на тимчасово окупованій та непідконтрольній територіях.

 

 

За матеріалами: МОН