Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
11 травня 2016 р. Всi новини

Сьогодні 11 травня відбудеться ЗНО з математики

 

Математика – другий предмет зовнішнього незалежного оцінювання 2016 р. 

Тестування з математики відбудеться 11 травня і його результати можуть бути зараховані як державна підсумкова атестація.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Звертаємо увагу, що тестування з математики може відбуватися в іншому пункті, ніж тестування з української мови і літератури. Тому радимо всім учасникам ознайомитися з адресою проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики, що зазначена в запрошенні-перепустці на інформаційних сторінках.

Учасники, які не роздрукували запрошення-перепустки напередодні тестування з української мови і літератури, можуть зробити це зараз. Якщо абітурієнт має запрошення-перепустку, роздруковану перед зовнішнім незалежним оцінюванням з української мови і літератури, друкувати запрошення ще раз немає необхідності. Радимо заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Необхідно мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО