Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 травня 2016 р. Всi новини

Оприлюднено правильні відповіді до завдань з математики

 

У розділі «Визначення результатів ЗНО» розміщено таблицю правильних відповідей до завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року з математики.

Звертаємо вашу увагу, що правильне виконання різних типів завдань сертифікаційної роботи оцінюється по-різному:

завдання з вибором однієї правильної відповіді (1–20) оцінюється в 0 або 1 бал: 1 бал, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповідь не надано.

завдання на встановлення відповідності (21–24) оцінюються в 0, 1, 2, 3 або 4 бали: 1 бал за кожну правильно встановлену відповідність («логічну пару»); 0 балів, якщо не вказано жодної правильної «логічної пари» або відповіді на завдання не надано.

завдання відкритої форми з короткою відповіддю (25–30). Завдання 25, 26 є структурованими і складаються з двох частин, відповідь до кожної з яких оцінюється в 0 або 1 бал. Якщо зазначено обидві неправильні відповіді або відповіді на завдання не надано, учасник одержує 0 балів.

Кожне структуроване завдання оцінюється у 2 бали.

Завдання 27–30 оцінюються в 0 або 2 бали: 2 бали, якщо надано правильну відповідь; 0 балів, якщо надано неправильну відповідь або відповіді на завдання не надано.

Завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю (31–33): завдання 31, 32 оцінюються в 0, 1, 2, З або 4 бали; завдання 33 – в 0, 1, 2, 3, 4, 5 або 6 балів за критеріями змісту.

Розв’язання завдань у чернетці не перевіряються і до уваги не беруться.

 

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно розв’язавши всі завдання (128, 31, 32), що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, 52.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання (133) сертифікаційної роботи, що будуть зараховуватися як результат зовнішнього оцінювання, 62.

Критерії оцінювання завдання з розгорнутою відповіддю з математики розміщено в розділі «Підготовка до ЗНО».

До 26 травня відбудеться засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з математики. Результати тестування з математики будуть розміщені після засідання експертної комісії на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання, що створені на сайті Українського центру.

 

За матеріалами: УЦОЯО