Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
3 червня 2016 р. Всi новини

Російська, іспанська, англійська, німецька, французька мови – наступні предмети ЗНО

 

3 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з російської мови, 6 червня – з іспанської, 7 червня – з англійської, 8 червня – з німецької, 9 червня – з французької мов.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.

Після оприлюднення порогового балу «склав/не склав» кількість учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які мають право пройти тестування з інших предметів, змінилась. Відтак, з 2 560 осіб, зареєстрованих для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з російської мови, до проходження тестування з цього предмету допущено 2 191 особа. Для оцінювання знань з іспанської мови у 2016 році було зареєстровано 186 осіб, однак пройти тестування зможе 151 особа. Із 89 955 зареєстрованих на тестування з англійської мови, допущено до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 84 901 особа. З німецької мови зареєстровано 3 143 особи, пройти тестування з цього предмета зможуть – 2 959 осіб, і з французької мови – 818 та 765 осіб відповідно.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • Паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

На інформаційних сторінках учасників, які подолали поріг «склав/не склав» з української мови і літератури, розміщено запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з решти предметів. Рекомендуємо завчасно роздрукувати запрошення-перепустку та ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. 

Рекомендуємо також мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Нагадуємо, що результати зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета можуть бути анульовані в разі виявлення протягом часу, відведеного на складання тесту, в учасника зовнішнього оцінювання засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації (мобільні телефони, навушники, флеш-накопичувачі тощо), друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО