Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
4 червня 2016 р. Всi новини

Відбулося перше засідання апеляційної комісії

 

3 червня відбулося перше засідання апеляційної комісії, на якому розглядалися заяви абітурієнтів про повторне визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Усього на розгляд було винесено 230 заяв. Задоволено - 3, відмовлено в задоволені - 227. Особисто брали участь у засіданні апеляційної комісії 7 учасників. 

Звернено увагу на те, що переконатися у правильності встановлення результату зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета можна особисто, без подачі апеляційної заяви. Для цього достатньо порівняти результати, зазначені в інформаційній картці, що оприлюднена на інформаційній сторінці учасника ЗНО, з бланком відповідей, який можна замовити на цій же сторінці. 

Скористалися послугою, та замовили бланки відповідей з української мови і літератури – 22798 осіб, з історії України – 11284 особи, з математики – 9858 осіб. 

Інформація про результати розгляду апеляційних заяв буде розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання,  не пізніше трьох робочих днів із дня прийняття рішення.

Інформація про наступні засідання апеляційної комісії оприлюднюватиметься напередодні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО