Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
14 червня 2016 р. Всi новини

Відбулося ЗНО з фізики

 

13 червня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з фізики. Для участі в тестуванні з цього навчального предмета було допущено 31 989 осіб.

За оперативною інформацією у зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики взяло участь 86,85 % від загальної кількості, не прийшли на тестування – 13,11 %,  не були допущені до участі в тестуванні (прийшли на пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання без документів) і запізнилися – 0,04 %.
     До проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування було залучено 5 120 осіб.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з фізики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Поважними причинами неучасті в основній сесії є: хвороба, смерть рідних по крові або шлюбу, стихійне лихо, у тому числі пожежа, повінь, землетрус, військові або суспільні збурення, техногенна катастрофа в день або переддень проведення зовнішнього незалежного оцінювання, участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах).

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час додаткової сесії необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву (на ім’я директора регіонального центру). Рішення щодо реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання ухвалює регламентна комісія регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО