Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 червня 2016 р. Всi новини

Випускники з окупованого Криму та неконтрольованих територій Донбасу можуть узяти участь у повторній додатковій сесії ЗНО

 

 

З 2 до 9 липня 2016 року пройде повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України, російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології та фізики.

Участь у повторній додатковій сесії можуть узяти особи, які проживають в Автономній Республіці Крим, місті Севастополі, неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей або переселилися з них, які є випускниками 2016 року та були зареєстровані для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, але не змогли пройти тестування з відповідних навчальних предметів під час основної та додаткової сесій.

Для випускників, які проживають в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі або переселилися з них, повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання пройде в містах Дніпро, Київ, Львів, Харків і Херсон.

Для випускників, які проживають на неконтрольованих територіях Донецької та Луганської областей або переселилися з них, повторна додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання пройде в містах Дніпро, Київ, Харків, Маріуполь, Слов’янськ і Сєвєродонецьк.

Для участі в повторній додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання до 21 червня 2016 року випускникам з АР Крим та м. Севастополя потрібно звернутися до Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, випускникам з Донецької та Луганської областей – до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти з відповідною заявою в паперовому або електронному вигляді. У заяві необхідно зазначити бажання проходити тестування під час повторної додаткової сесії, а також місто: Дніпро, Київ, Львів, Харків чи Херсон (для випускників з Криму) або Дніпро, Київ, Харків, Маріуполь, Слов’янськ, Сєвєродонецьк (для випускників з Донбасу) – на вибір учасника, де випускник хоче проходити зовнішнє незалежне оцінювання під час повторної додаткової сесії. До заяви слід додати копію сторінок паспорта громадянина України особи, яка реєструється, або одного з батьків (опікунів), де вказано відомості про реєстрацію місця проживання.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 25 червня буде оприлюднено графік проведення повторної додаткової сесії та до 29 червня на інформаційних сторінках учасників розміщені запрошення-перепуски для участі в повторній додатковій сесії.

 

1 червня 2016 р. розпочався інтенсивний онлайн-курс для школярів з Донбасу та Криму з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації. Курс передбачає онлайн-уроки з української мови і літератури та історії України.

Уроки транслюються в онлайн-режимі на YouTube-каналі Фонду «Відкрита політика» за підтримки Освітнього порталу «Педагогічна преса».

Охочі можуть прослухати ВСІ уроки БЕЗКОШТОВНО в режимі запису. Матеріали доступні на сайтах: www.openpolicy.org.ua, www.pedpresa.ua.

Організатори: ГО “Фонд “Відкрита політика”, Міністерство освіти і науки України, Освітній портал "Педагогічна преса", агенція  “Укрінформ” за підтримки Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО