Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
21 червня 2016 р. Всi новини

Визначено пороговий бал «склав/не склав» з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов і біології


Відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, на якому визначено пороговий бал «склав/не склав» для тесту з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов і біології.

Члени експертної комісії після обговорення прийняли рішення встановити пороговий бал з російської мови, що відповідає 26 тестовим балам, з іспанської мови – 12 тестовим балам, з англійської мови – 11 тестовим балам, з німецької мови – 13 тестовим балам, з французької мови – 15 тестовим балам, з біології – 24 тестовим балам.

З російської мови пороговий бал «склав/не склав» подолали 93,53 % від загальної кількості осіб, які взяли участь у тестуванні з цього предмета, з іспанської мови – 91,06 % осіб, з англійської мови – 84,05 % учасників тестування, з німецької мови – 81,84 % осіб, з французької мови – 87,02 % осіб, з біології – 89, 77 % учасників тестування.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов і біології були розміщені на інформаційних сторінках учасників тестування 18 червня.

Відеозапис засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, під час якого було встановлено поріг «склав/не склав», можна переглянути на Освітньому порталі «Педагогічна преса».

 

 

За матеріалами: УЦОЯО