Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
30 червня 2016 р. Всi новини

30 червня Лілія Гриневич відкриє захід з нагоди приєднання України до Програми PISA-2018

 

30 червня о 9.00  відбудеться захід присвячений приєднанню України до Програми міжнародного оцінювання учнів PISA-2018 за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Програма  проводиться під егідою Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) раз на три роки й спрямована на оцінювання систем освіти в різних країнах світу на підставі тестування 15-річних учнів.

У заході візьмуть участь голова Відділення раннього дитинства  та школи Директорату ОЕСР з освіти та умінь Юрі Белфарі та заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей.

З 9.00 до 10.30  відбудеться відкриття заходу та презентація результатів проекту PISA-2012 на прикладі країн Східної Європи.

З 10.30 до 11.00 відбудеться прес-конференція, де представники ЗМІ зможуть поставити додаткові питання.

Місце проведення: Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова,  зала засідань Вченої ради,  вул. Пирогова, 9, м. Київ.

Акредитація для журналістів за тел. 481-32-62 та ел-поштою kirilova@mon.gov.ua   

Довідково:

Міністерство освіти і науки України співпрацює з ОЕСР, щоб максимально підвищити використання PISA для моніторингу відповідності реальних освітніх досягнень учнів визначеним на національному рівні цілям освіти, а також для підвищення якості освіти, аналізу факторів, пов’язаних із результатами навчання учнів, нарощування інституційного потенціалу та відстеження міжнародних цілей в освіті відповідно до програми ООН до 2030 року.

В Україні відповідальність за організацію та проведення PISA – 2018 покладено на Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО), Національний координатор проекту – Тетяна Вакуленко (начальник відділу досліджень та аналітики УЦОЯО).

 

 

За матеріалами: МОН