Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 лютого 2011 р. Всi новини

Українська мова та література, математика та історія України – предмети-лідери пробного ЗНО

 

На пробне тестування, що відбудеться на початку квітня зареєструвалося 60% від загальної чисельності випускників шкіл в поточному році.


Кількість зареєстрованих осіб, які виявили бажання пройти пробне тестування становить 60% від чисельності випускників поточного року, це близько 115 тисяч осіб.

Переважна кількість учасників пробного тестування, що буде проведене в усіх регіонах, надали перевагу тестуванню з української мови та літератури, що є обов’язковим тестом, а також математиці, історії України та англійській мові.

Особливістю пробного тестування, окрім ознайомлення з процедурою та особливостями проведення ЗНО, є також можливість учасників самостійно визначити отримані результати після виконання завдань тесту. Для цього учасники тестування по закінченню часу, відведеного для роботи з тестом, отримають інформацію з правильними відповідями до бланка А.

Допуск учасників на пункти пробного тестування буде здійснюватися за наявності квитанції про сплату вартості послуг на проведення пробного тестування, персональної інформаційної картки, що самостійно роздруковується учасником та паспорта або свідоцтва про народження.

Нагадаємо, що участь у пробному тестуванні не є обов’язковою. Ті учасники, які не встигли зареєструватися на пробне тестування мають можливість пройти зовнішнє тестування в онлайн форматі, таку можливість пропонують деякі регіональні центри оцінювання якості освіти та незалежні організації.

Пробне тестування відбудеться на початку квітня 2011 року за наступним графіком:

 

  • 2 квітня: пробне ЗНО з української мови та літератури, іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської), біології та фізики;
  • 9 квітня: пробне ЗНО з історії України, математики, географії, хімії та російської мови.

 

По матеріалам: osvita.ua