Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 липня 2016 р. Всi новини

Визначено результати вступних випробувань до магістратури за спеціальністю «Право»

 

В Українському центрі завершено обробку екзаменаційних робіт вступників-учасників експерименту для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право» за технологією ЗНО та визначено результати вступних випробувань.

Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів блоків «ТЗНПК», «Право» та «Англійська мова» розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти за посиланням. Розподіл учасників вступних випробувань, які подолали поріг «склав/не склав», за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100 – 200 балів подано у розділі «Статистика та аналітика».

Звертаємо увагу приймальних комісій, що Український центр оцінювання якості освіти передав результати вступних випробувань до Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

Офіційне оголошення результатів тестування здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних стендах у приймальних комісіях і на сайтах вищих навчальних закладів – учасників експерименту.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результатів вступних випробувань у порядку експерименту вступник – учасник експерименту має право не пізніше 29 липня 2016 року подати апеляційну заяву щодо результатів до Українського центру через приймальну комісію навчального закладу.

У заяві зазначаються:

  • прізвище, ім’я, по батькові вступника – учасника експерименту;
  • номер контактного телефону;
  • дата подання апеляційної заяви щодо результатів;
  • блок/блоки вступного випробування («Право», «ТЗНПК», «Англійська мова»).

В апеляційній заяві щодо результатів має бути зазначено бажання вступника – учасника експерименту щодо повторного визначення результатів вступних випробувань в порядку експерименту, яке засвідчується його особистим підписом.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів здійснюється апеляційною комісією до 01 серпня 2016 року.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО