Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
3 вересня 2016 р. Всi новини

До уваги керівників вищих навчальних закладів державної форми власності (що мають статус юридичної особи)

 

Другий всеукраїнський з'їзд вищих навчальних закладів державної форми власності з обрання двох членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти відбудеться 9 вересня 2016 року в Конгрес Центрі Київського національного торговельно-економічного університету (вул. Кіото, 19, м. Київ).

Початок роботи з'їзду о 10:00. Реєстрація з 8.00 до 9.45.

Інформація щодо підготовки та проведення з'їзду розміщена на офіційному сайті Київського національного торговельно-економічного університету за адресою:  www.knteu.kiev.ua/congressdvnz

 

  До уваги голів вчених рад вищих навчальних закладів державної форми власності (що мають статус юридичної особи)

       Організаційний комітет звертає увагу, що від кожного вищого навчального закладу державної форми власності, що має статус юридичної особи, для участі у з’їзді обираються:

-         від університетів, академій, інститутів – по два делегати;

-         від коледжів, технікумів – по  одному делегату.

Вищий навчальний заклад надсилає до 7 вересня 2016 року включно Організаційному комітету скановану копію витягу з протоколу вченої (педагогічної) ради, на якій обрано делегатів З’їзду, підписаний головуючим та секретарем і завірений гербовою печаткою, на  електронну пошту congressdvnz@ukr.net.

 Оригінали надісланих документів надаються делегатами особисто під час їх реєстрації у день проведення З’їзду.

За інформацією Організаційного комітету Другого всеукраїнського зїзду вищих навчальних закладів державної форми власності

 

  

За матеріалами: МОН